Praktijkervaring

Verhuizen (vluchten?) lijkt vaak voor de hand te liggen als men zich niet meer prettig voelt. In de praktijk blijkt dat een nieuwe leefomgeving ook weer andere problemen met zich mee kan brengen. Het is altijd raadzaam om eerst de mogelijkheden te bekijken om uw eigen woning weer leefbaar te maken. Daarbij zijn de kosten meestal maar een fractie van de kosten van een verhuizing.

Ook wanneer u een nieuwe woning wilt gaan betrekken kunt u overwegen eerst metingen te laten uitvoeren. Bij sterke belastingen kunt u nog van de verhuizing afzien, of afschermmaatregelen aanbrengen voordat u met de inrichting begint.

Hier enkele ervaringen van onze cliënten:

» Een gezin met huilbaby/peuter, die al lange tijd met slapen problemen heeft, hebben na de meting een aantal maatregelen getroffen. De bedden werden verplaatst. Het kindje slaapt nu prima door en ook de ouders hebben hun bed verplaatst en slapen mede hierdoor veel beter en komen uitgerust s’ morgens weer op. Ze vroegen zich af waarom ze het niet eerder hadden gedaan, want ze herinnerde zich van vroeger dat er bij hen thuis een wichelroedeloper geweest was in verband met aardstralen.

» In een gezin waarin veel onrust heerst, hebben we een ontstoringsapparaat geplaatst in de woning. Na een aantal weken zijn de kinderen rustiger geworden en er is meer harmonie in het gezin.

» Een cliënte blijft zich gespannen voelen, weinig energie en heeft problemen met allergieën. Na het plaatsen van een ontstoringsapparaat heeft ze zonder problemen 4 dagen achter elkaar in de tuin kunnen werken zonder dat ze moe werd of last kreeg van de allergieën. Dit heeft ze al jaren niet meer kunnen doen.

» Een jongen van 12 jaar heeft veel allergieën en moeite met concentreren. Ook hier een succesverhaal na het plaatsen van een ontstoringsapparaat. De therapie slaat heel goed aan en de jongen voelt zich rustiger en heeft merkbaar betere resultaten op school. Het hele gezin heeft er baat bij en voelt zich energieker.

» Ook is er een nieuwe tendens om voor de aankoop van een woning, in het bijzijn van de makelaar een meting te laten uitvoeren. Voor mensen die weten dat ze gevoelig reageren op straling kan dit een reden zijn tot overweging om een woning wel of niet te kopen.

© 2024 Bioprotection • BronvermeldingPrivacyverklaringAlgemene VoorwaardenDisclaimer