Metingen

Hoe vaak komen wij het niet tegen ? Er zijn er al zoveel geweest en die zegt dit en die zegt dat. Onze ervaring is dat wij altijd moeten meten om te weten of het probleem met straling groot genoeg is om er iets aan te doen. Als we er iets aan moeten doen dan willen we ook graag de juiste middelen inzetten om de problemen op te lossen. Door op deze manier te werken hebben we een duurzaam resultaat en dat willen we graag zo houden.

Vaak is het beter om eerst een meting te laten uitvoeren! Er wordt gemeten met hoogwaardige meetapparatuur. Hoe weten we nou dat een omgeving gezond is? Alleen door het uitvoeren van een meting op de leef- of werkplek en op de slaapplaatsen kunnen wij aantonen of de belastingen wel of niet te sterk zijn. De oorzaak is niet altijd wat we zien. De zendmast die we niet zien kan al een probleem veroorzaken en alleen door te meten vinden we die.

Hoe gaat een meting in zijn werk ? Ik meet op drie soorten belastingen:

1) Gepulste elektromagnetische straling hoogfrequent

2) Elektrische en magnetische velden laagfrequent

3) Aardmagnetische netten en wateraders.

Tijdsduur: Voor een normaal huis heb ik circa 2-3 uur nodig, al naar gelang de vragen en de problemen die er zijn. In die tijd leg ik ook alles uit wat ik doe en wat ik aantref. Hierna volgt een evaluering van het gemeten object en er volgt een advies welke straling geneutraliseerd dient te worden en welke straling wel of niet de oorzaak kan zijn voor de problemen. Let wel, vaak is het een combinatie die de problemen geeft.

Ontstoren, neutraliseren: Meestal heb ik de producten bij me om direct het probleem op te kunnen lossen, althans het stralingsprobleem . Voor de cliënt begint het dan pas. Het homeopathisch effect is ook hier zeer bekend. Eerst kunnen de klachten erger worden om dan pas naar een verbetering te gaan.

Nazorg en service: Na een paar weken neem ik contact met U op, om het effect van de ontstoring te kunnen begeleiden. Ook is er de mogelijkheid een Serviceovereenkomst af te sluiten, zodat U in de toekomst zeker kunt zijn van een storingsvrije omgeving.

Werkgebied: Mijn werkgebied betreft geheel Nederland!

Wilt u een meting laten uitvoeren? Dat kan, mail of bel ons dan even op:

levenmetstraling@gmail.com

0591-625006

© 2024 Bioprotection • BronvermeldingPrivacyverklaringAlgemene VoorwaardenDisclaimer