Beschermingsproducten tegen Aardstraling

Wij maken onderscheid tussen twee soorten toepassingen:

1) Energetische toepassingen

2) Technische toepassingen


Energetische toepassingen:

Het woord energetisch zegt het eigenlijk al. We bedoelen hier de energie die in een bepaalde ruimte aanwezig is. Hierin kunnen namelijk veranderingen optreden die belastend zijn voor degene die erin verblijft. Deze energieën kunnen je wel degelijk beïnvloeden of zelfs ziek maken. Deze energetische toepassingen zijn meestal plaatsgebonden, maar de effecten zijn er dan ook naar. Een goede toepassing hiervoor is de Archeion Piramide, die gebruik maakt van de energieën die een piramide met de juiste geometrische verhoudingen op kan leveren.

ARCHEION C® € 425,00

Toenemende belastingen in de woon- en werkomgeving vragen om blijvende oplossingen die beogen de sterkste verstoorders het hoofd te bieden. De ARCHEION C maakt gebruik van het zgn. Piezo – elektrisch effect. Door toevoeging van energie aan onder andere het kristal door middel van druk. De ARCHEION C heeft een dynamische energieontwikkeling die alle tot nu toe bekende geopatische, interstellaire en elektromagnetische (ook pulserende) belastingsvormen verdrijft en hij herstelt de juiste verhouding tussen positieve en negatieve ionen in een ruimte. Technische gegevens Actieradius : ca. 250m N-Z (onbelast) Werking : balans, -0- punt katalyse + Piezo elektrisch effect, dynamische energie Uitvoering : Verguld en vernikkeld, RVS 1,5mm op Delrin voet (wit), bergkristal diam. 2,5 cm Afmeting : 15x15x15cm.

XENOMIDE® , € 1750,00 

Toenemende belastingen in de woon- en werkomgeving vragen om blijvende oplossingen die beogen de sterkste verstoorders het hoofd te bieden. De XENOMIDE heeft een dynamische energieontwikkeling die alle tot nu toe bekende geopatische, interstellaire en elektromagnetische (pulserende) belastingsvormen verdrijft en hij herstelt de juiste verhouding tussen positieve en negatieve ionen in een ruimte. Ook voor het neutraliseren van belastende stoffen. De XENOMIDE kan worden ingezet bij particulieren, bedrijven en instellingen, produktiebedrijven waaronder kassen voor groenten, fruit en bloemen, boerderijen, fokkers en andere grotere eenheden. De XENOMIDE is een -0-punt generator. Dit wil zeggen dat de Energeia als het ware gedragen en geactiveerd wordt door blauw licht en laserstralen welke met de kracht van het kristal wordt verspreid. De hoeken van deze piramide wijken sterk af van de Archeion piramide en krijgt daardoor een grotere actieradius van minimaal 200 meter. Technische gegevens Actieradius : ca. 5000m N-Z (onbelast) Werking : balans, -0- punt katalyse + Piezo elektrisch effect, dynamische energie Uitvoering : Verguld en vernikkeld, RVS 2,5mm op Delrin voet (wit), bergkristal diam. 6,0 cm Afmeting : 25x25x26cm.


Technische toepassingen:

Bioveldvormers creëren een veld waarin gedipolariseerde frequenties aanwezig zijn. Het effect is dat de schadelijke frequenties geharmoniseerd worden en de gezonde frequenties intact gelaten worden. Het gevolg is dat een lichaam niet meer beïnvloed wordt door straling en dus optimaal kan regenereren door deze positieve invloeden. Het inzetten van een Rayonex Duplex IV Bioveldvormer, is dan ook een toepassing die meestal tot een goede oplossing voor aardstralingsproblemen betiteld kan worden.

Rayonex Duplex IV € 890,00 De Rayonex Duplex IV is een bioveldvormer oftewel een dipoolantenne die ervoor zorgt dat U geen last meer heeft van de invloeden van verkeerde trillingen (frequenties) die uit geologische verstoringen (wateraders, breuklijnen, natuurlijke aardmagnetische netwerken) voortkomen. De Rayonex Duplex IV is gemaakt voor lichte tot zeer zware verstoringen. Werkingsbereik 20×30 meter (600m2). Deze is vervaardigd uit een roestvrij stalen legering. Afm:27x27x49cm. Dit apparaat kan gecombineerd worden met de Rayonex E-Smog en de Rayonex HF Rayonator om tevens laagfrequente (230V) en hoogfrequente (impulsgemoduleerde) straling te neutraliseren. Deze Rayonex Duplex IV is onderhoudsvrij en is stand alone (heeft geen aansluiting op het lichtnet nodig). Technische gegevens Actieradius : 20×30 meter (600m2) Werking : bioveldvorming middels dipoolantenne Uitvoering : RVS legering, onderhoudsvrij, stand alone en modulair toepasbaar Afmeting : 27x27x49cm

 

Mini Rayonex € 95,00 De bij fysische en psychische problemen het vaakst aangetroffen resonantie ligt bij de frequentie basiswaarde 12,5. Binnen de bioresonantie volgens Paul Schmidt (Rayonex) staat deze frequentie-basiswaarde voor "energie toevoer". Werkingsbereik ongeveer 2 tot 3 meter rondom het apparaat.  Afm: 10x6x2cm. Dit apparaat is uitermate geschikt om uw energie nivo op peil te houden en dus energiek te blijven zowel binnen als buitenshuis of op reis. Kan op het lichaam gedragen worden.

© 2023 Bioprotection • BronvermeldingPrivacyverklaringAlgemene VoorwaardenDisclaimer